:
dage
:
timer
:
min.
sek.

Black Friday hos SPORT 24

Nedtællingen til årets største shoppingdag er startet.

Fredag d. 25. november 2022 går startskuddet til Black Friday, og vi hos SPORT 24 er klar til at give dig de bedste tilbud fra de største sportmærker.

Om du foretrækker at besøge én af vores mange butikker eller sidde derhjemme i ro og mag og klikke rundt på SPORT24.DK gør ingen forskel.

Vi har tilbud nok til alle, så du kan være sikker på at gøre et udsalgskup på lige dét, du mangler. 

Rigtig god shopping!

SHOP EFTER KATEGORI TIL BLACK FRIDAY

Bliv medlem og kom først til Black Friday


Opret dig som medlem af Klub SPORT 24 og kom først til alle de gode Black Friday tilbud.

Så kan du være sikker på, at din størrelse, yndlingsfarve eller model ikke er udsolgt, når vi åbner op for de mange vilde tilbud.

... fik vi sagt, at der også er masser af andre fordele ved et medlemskab?

De bedste tilbud fra

Kom med til Black Friday d. 25. november 2022

I år falder Black Friday fredag d. 25. november. Det er dagen, hvor du kan gøre et eller flere vanvittige udsalgskup på SPORT24.DK og i din lokale SPORT 24 butik.

Alle mand hos SPORT 24 har løbeskoene på for at give dig den bedste service og de bedste Black Friday tilbud.

Som medlem af Klub SPORT 24 får du et forspring til Black Friday

Vil du gerne sikre dig en førerposition, når startskuddet lyder til Black Friday, så kan du tilmelde dig Klub SPORT 24.

Her får du som én af de første info om vores Black Friday tilbud og dermed mulighed for at komme før alle andre.

Tilmeld dig Klub SPORT 24 lige HER

Køb julegaverne allerede nu

Hvis du allerede nu begynder at indhente ønskesedler fra familie og venner, kan du på Black Friday spare en masse penge, når du køber julegaverne hos SPORT 24.

Så slipper du for julestress og kan i stedet bruge tiden i december til at hygge med dem du holder af.  

Og ja, julegaver købt på Black Friday kan sagtens byttes efter jul også. Faktisk har vi hele 365 dages returret, så du har god tid til at beslutte, om du skal beholde varen.

Find de bedste Black Friday tilbud

På SPORT24.DK starter Black Friday altid kl. 00.01 fredagen efter den amerikanske Thanksgiving.

Men derfor kan vi godt varme op i god tid med en masse lækre tilbud i dagene op til Black Friday og selvfølgelig på selve Black Friday.

I SPORT 24 butikkerne er vi også velforberedte til Black Friday.

Som sportsfolk ved vi, at forberedelserne er mindst lige så vigtige som selve kampen.

Vi tager temperaturen på kunderne og åbner dørene for dem, der er kampklar til at shoppe tidlig morgen, og dem der er game sen aften. 

Hold din Black Friday med medarbejderne i din SPORT 24 butik, som er klar til at sætte fuld fart på den sorte dag, der løber i et højt tempo og er fyldt med sport og leg.

Du kan være helt sikker på, at det hos SPORT 24 vil vrimle med vilde priser på sportsprodukter til Black Friday.

Uanset, om du er til fodbold, fitness, løb eller noget helt fjerde, kan du spare penge med de bedste Black Friday tilbud online på SPORT24.DK og fysisk i butikkerne.

Indenfor langt de fleste kategorier er der svedige priser på attraktive produkter.

Du kan holde dig opdateret på, hvilke tilbud der vil være aktuelle på Black Friday ved at tilmelde dig KLub SPORT 24 og modtage vores nyhedsmail.

Hos SPORT 24 kan du altid være sikker på at få:

 • Attraktive Black Friday tilbud
 • Verdensklasse bytteservice – også på Black Friday varer
 • Kundeservice i topform – vi glæder os altid til Black Friday!

Vigtig information om Black Friday hos SPORT 24

Black Friday i år og alle andre år er en dag med fart på. Alle mand hos SPORT 24 har løbeskoene på for at give dig den bedste service og de bedste Black Friday tilbud.

I dagene op til Black Friday går det løs på SPORT24.DK, og så snart vi har fået øjne, står vi også klar i de fysiske butikker til at betjene dig.

For at Black Friday dagenekan forløbe med så få sportsskader som muligt, har vi nogle særlige spilleregler denne dag, som også kommer dig til gode som kunde – og især som medlem af Klub SPORT 24

Afhent dine Black Friday varer i din SPORT 24 butik

Brug et øjeblik i frokostpausen, kaffepausen (eller mens chefen ikke kigger) på at købe de vildeste Black Friday tilbud på SPORT24.DK.

Med vores Afhent i butik løsning er det nemt at få fingrene i alle de bedste Black Friday tilbud fra www.sport24.dk.

Du kan vælge at få dem leveret til din nærmeste SPORT 24 butik, og sving forbi en anden dag efter dine varer, mens du alligevel er på handlen eller på vej hjem fra arbejde.

Få kendte sportsmærker på tilbud Black Friday

Vi ved, at du naturligt nok er ude efter de bedste produkter til de billigste priser netop Black Friday - og det får du hos os. Vi har kendte sportsmærker, der garanterer høj kvalitet, pasform og god stil hele året.

Nike, adidas, Puma og Peak Performance er bare nogle af de mange kendte sportsmærker, du kan finde på SPORT24.DK, og du kan få fingrene i de populære og lækre sportsmærker til sort pris på Black Friday.

3 gode råd til din Black Friday

For at få størst succes med Black Friday hos SPORT 24 og generelt får du her tre gode råd til, hvordan du får mest ud af de 24 timer med tilbudsregn.

 • Lav en ønskeliste – Det gælder om at lægge en god plan for, hvilke varer du ønsker at få fat i på Black Friday. Tag en inspirationstur på webshoppen et par dage i forvejen, så du er klar til at slå til, når de sorte priser bliver sluppet løs
 • Meld dig ind i Klub SPORT 24 – Som medlem får du et forspring på Black Friday. Du sparer flere penge, du bliver gjort opmærksom på de bedste Black Friday tilbud, og du får længere løbetid. Husk, at der altid er mulighed for gratis fragt og retur, når du er VIP kunde. 
 • Leg med – Alle landets butikker har rygende travlt på Black Friday. Hos SPORT 24 har vi taget løbeskoene og det store smil på for at følge med kundestrømmen og have det sjovt på samme tid.  Leg med, hold humøret højt, og hav ro i maven. Vi når det hele. Der er gode Black Friday tilbud til alle.

Med disse tre råd er du forberedt og godt klædt på til at få den bedste Black Friday i år og de næste mange år.

Vil du gøre et kup allerede nu

Kan du ikke vente helt til Black Friday med at score et godt tilbud, så kan du altid kigge i vores OUTLET-kategori, hvor du finder en masse kendte, nedsatte mærker.

Del din Black Friday

En god nyhed er værd at dele.

Selv om vi øverst opfordrede dig til at løbe med bolden selv og få fingrene i de bedste Black Friday tilbud, kan du med fordel være en teamplayer i dagene op til, på og efter Black Friday.

Hos SPORT 24 er sport noget, vi dyrker sammen.

Der er plads til alle i kundeklubben og rabatter nok til hele familien, vennerne og kollegerne.

Del dine Black Friday nyheder fra SPORT 24 med din sidekammerat, fodboldholdet og madklubben.

Invitér dine unger, bedste ven, konen eller kæresten med til Black Friday i jeres nærmeste butik, eller hold hyggeshopping på sofaen med de bedste Black Friday tilbud serveret direkte på SPORT24.DK.

Følg også med på vores facebookside @sport24dk, som holder dig opdateret på de vilde Black Friday tilbud, nyheder og meget mere.

Baggrunden for Black Friday

Black Friday bliver holdt fredagen efter Thanksgiving, som altid er den fjerde torsdag i november.

Ud fra navnet, skal der ikke meget til at gætte rigtigt på, at Black Friday oprindeligt er en amerikansk mærkedag.

De fleste amerikanere har fri på denne sorte dag, hvor kalkunen og de mange desserttærter fra Thanksgiving aftenen før får ben at gå på med en vild shoppingtur.

I 2013 blev Black Friday også en pokalvinder i Danmark – deraf oversættelsen Sort Fredag.

Danske webshops tog de første opvarmende hop på stedet til at indføre Sort Fredag, og i 2015 var SPORT24.DK også med på det sorte 24-timers løb, og vi er stolte af at have været med i front lige siden både på webshoppen og i butikkerne.

Black Friday er startskuddet for julehandlen og har siden 2005 været den største shoppingdag i USA. 57,4 milliarder amerikanske dollars blev der solgt for i 2013.

Det er en overlægger, der vil noget, men mon ikke, at de kære amerikanske højdespringere har tænkt sig at slå rekorden en skønne dag.

I 2014 satte danskerne for alvor Sort Fredag på landkortet, hvor dankortet måtte svede med svimlende 4,5 millioner transaktioner.

Hvis vi skal finde historiebøgerne frem, stammer Black Friday fra Philadelphia, hvor navnet blev brugt tilbage i 1960’erne om den abnorme trafik af fodgængere og bilister, der havde forvildet sig ud oven på den foregående festmiddag.

De mente tilsyneladende, at de mange kalorier fra det taknemmelige måltid bedst blev brændt af sammen med dankortet i diverse detailbutikker.

Det er ikke nogen hemmelighed, at butikkerne var glade for den teori, og detailbranchen kom selv med en alternativ forklaring på fænomenet:

At branchen generelt ikke havde sorte tal på bundlinjen før november – og Black Friday.

Uanset historien er Black Friday i dag årets største shoppingdag både i USA, Danmark og mange andre lande.Holder SPORT 24 Black Friday?

Ja! Fredag d. 25. november 2022 er det Black Friday, hvor du kan gøre vanvittige udsalgskup på SPORT24.DK og i din lokale SPORT 24 butik. Dog kan du allerede begynde at varme op til Black Friday i dagene op til, da du også her kan finde en masse gode tilbud både online og i butikken.


Hvordan kommer jeg forrest i køen til tilbuddene?

Som medlem af Klub SPORT 24 får du som én af de første info om alle vores fantastiske Black Friday tilbud og derved også mulighed for at gøre et udsalgskup før alle andre.  

Opret dig som medlem her


Kan jeg bytte varer, der er købt på Black Friday?

Når du handler hos SPORT 24, har du altid 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder både køb i webshoppen og ude i butikkerne OG selvfølgelig også på varer købt på Black Friday. Skulle du fortryde dit køb kan du enten vælge at sende varen retur til webshoppen eller henvende dig i din lokale SPORT 24 butik eller OUTLET butik.


Hvordan finder jeg mine favoritter hurtigt?

Når du går ind på SPORT24.DK har du mulighed for at tilføje dine favoritter til dit eget, personlige favoritcenter vha. det lille hjerte. Derved kan du hurtigt finde dine favorit-styles igen og tilføje dem til indkøbskurven. Dine favoritter bliver ved med at være i oversigten, selvom du lukker ned for din browser.


Hvordan får jeg mine Black Friday varer?

Når du handler på SPORT24.DK tilbyder vi forskellige leveringsmuligheder, der passer netop dig. Vi samarbejder med både GLS og PostNord og tilbyder levering til din lokale SPORT 24 butik, til din foretrukne pakkeshop, din arbejdsplads eller til din hjemmeadresse.


Hvornår får jeg mine Black Friday varer?

Vores normale leveringstid ved køb i webshoppen er 1-2 hverdage. Dog kan der i forbindelse med Black Friday forekomme lidt længere leveringstid, men vi bestræber os på at få dine varer af sted så hurtigt som muligt.


Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt en amerikansk begivenhed, som afholdes fredagen efter Thanksgiving, og markerer startskuddet til årets julehandel. For de fleste amerikanere er det er fridag, som bruges på at gå på vild tilbudsjagt i online- såvel som fysiske butikker.

I 2013 kom fænomenet for alvor til Danmark, og er i dag én af årets største shoppingdage både i USA, Danmark og mange andre lande.


Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge hos SPORT 24?

På SPORT24.DK kan du nemt og sikkert betale med

 • Dankort / VISA Dankort
 • Mobilepay
 • Dankort App
 • VISA / VISA Electron
 • MasterCard
 • American Express
 • JCB
 • Maestro

Vi samarbejder med NETS, så du er sikret en tryg handel.  


Hvordan kontakter jeg SPORT 24 kundeservice?

I dagene op til Black Friday og de efterfølgende dage holder vores kundeservice ekstra længe åbent. Så hvis du er i tvivl om noget, kan du kontakte vores kompetente kundeservicemedarbejdere, som vil hjælpe dig videre i processen.

Du kan kontakte kundeservice på enten mail eller telefon:

Mail: kundeservice@sport24.dk

Telefon: +45 30213850