EM2020

14 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 14 af 14 produkter

EM 2020 samler Europa

Er der én ting der samler fodboldfans overalt, er det slutrunder. Og ingen slutrunde spreder sig mere, samler mere eller skaber mere eufori end EM 2020; også selvom Corona pandemien er skyld i, at det nu retteligt er EM 2021. Fra Baku i øst til Storbritannien i vest er fans i hele Europa klar til at trække i deres landsholdtrøje. EM slutrunden runder et skarpt hjørne og fylder 60 år, og findes der en bedre anledning til at invitere hele fodboldeuropa til én stor fest, der forener lande, fans og spillerne i deres landsholdstrøjer? Selvom afstandene er store, er EM fodbolden kun er hjerteslag væk, EM trøjen nyvasket og græsset stadig grønt, uanset hvor og hvornår EM 2020 kampene fløjtes i gang.

Dansk fodboldfest til EM 2020

EM 2020 kommer til Danmark; HURRA. Helt ekstraordinært lægger PARKEN græstæppe til flere kampe under EM 2020 slutrunden. Så du kan godt finde dit DBU fodboldtøj frem, trække klaphatten godt ned over ørene og iføre dig din danske landsholdstrøje; uanset om den er spritny eller har flere årtier på bagen. Fodboldfesten rykker ind, og har ikke tænkt sig at forlade landet lige foreløbig. Vær med til at fejre EM 2020 og glæd dig over, at både spillerne i deres danske EM trøjer og resten af befolkningen får lov til at opleve dette enestående event. En EM slutrunde på hjemmebane… kan det blive meget større?

Kommer The Usual Suspects til at dominere EM 2020?

Lad os være ærlige; EM 2020 er ikke EM 2020, men derimod EM 2021. Men uanset om EM spilles i 2020 eller 2021, vil favoritterne være de samme. Kan Kylian Mbappé og resten af spillerne i Frankrigs fodboldtøj bevare deres plads på den øverste fodboldtinde, eller vil vi se en tysk landsholdtrøje øverst på podiet? Det seneste år har efterladt enhver spiller i en landsholdstrøje håbefuld og ængstelig. Er EM i 2021 året hvor vi ser en ny EM triumf fra en underdog, som da Danmark vandt EM 1992 eller Grækenland EM 2004? Eller bliver det en af favoritterne der løber afsted med det eftertragtede EM trofæ; Henri Delaunay-pokalen.

Hos SPORT 24 finder du et væld af forskellige fodboldtrøjer, uanset om du holder med Danmark, har et svagt punkt for Belgien eller er forelsket i den spanske spillestil og deres nye EM trøje. Bliv helt klar til Europamesterskabet i fodbold med en ny landsholdstrøje.

Blandt de forskellige landsholdsholds EM 2020 spilletrøjer finder du hos SPORT 24 blandt andet:

Europamesterskaberne og de mange værter

EM 2020 bliver afholdt på kryds og tværs af Europa. Ja faktisk finder EM slutrunden sted i 11 forskellige lande, i 11 forskellige byer og på 11 forskellige stadions. Lokationerne spreder sig vidt og bredt, og omfavner virkelig mangfoldige kulturer og fodboldkulturer.

EM 2020 bliver således både afholdt på de britiske øer, i Skandinavien, langt mod øst i Aserbajdsjan og Rusland, i det solrige Sydeuropa i henholdsvis Spanien og Italien samt flere steder midt i mellem i henholdsvis Tyskland, Holland, Ungarn og Rumænien. Dette giver en unik sammenhængskraft mellem fodboldfans i hele Europa, og er med til at bringe fodbolden og mange forskellige EM trøjer helt ind i stuen, uanset om du sidder i din fodboldtrøje i Sevilla, Bukarest eller Baku og følger EM 2020.

Mange lande har fået en enestående chance for at afholde en del af en Europamesterskaberne, som de normalt ikke ville være i stand til at løfte. Dette giver også de mange landsholdsspillere i deres EM trøjer en uforglemmelig mulighed for at optræde på hjemmebane til en EM slutrunde.

Selvom EM 2020 finder sted overalt, har også tidligere EM slutrunder været spillet i både nord, syd, øst og vest. Og det er ikke kun de - i fodboldforstand - store nationer, der har afholdt Europamesterskaberne. Lige fra Østrig og Schweiz, Polen og Ukraine samt Sverige har lagt græstæppe til, når EM skulle afgøres. Blandt giganter i fodboldverdenen har England, Spanien, Italien og Frankrig alle været værter ved en EM slutrunde.

Helt præcis har 14 forskellige lande afholdt Europamesterskaberne i fodbold; og faktisk er 2 af de tidligere værter ikke engang nationer mere. Her er tale om Vesttyskland og Jugoslavien. Efter Berlinmurens fald blev Øst- og Vesttyskland forenet til ét Tyskland, mens Jugoslaviens opløsning i start 1990’erne resulterede i flere republikkers selvstændighed, hvoraf et par stykker af dem deltager ved sommerens EM slutrunde. Ved EM 2020 repræsenterer Kroatien og Nordmakedonien – hvor spillerne for første gang trækker i en EM trøje - det tidligere Jugoslavien.

Fejr EM 2020 med en ny landsholdstrøje; find den hos SPORT 24

I SPORT 24 er vi tossede med fodbold, slutrunder og spilletrøjer. Uanset om du mangler en EM fodbold, landsholdstrøje eller bare mangler noget nyt fodboldtøj, finder du det hos SPORT 24. Online har vi et bredt udvalg af fodbold merchandise, og passer størrelsen på din fodboldtrøje ikke, kan du nemt og hurtigt ombytte den i én af de mange SPORT 24 butikker. Vi kan slet ikke vente med at få EM 2020 sparket i gang og opleve en EM slutrunde på hjemmebane i lille skønne Danmark. Kan du heller ikke det, så er det bare med at finde fodboldglæden frem, trække EM trøjen over hovedet og udbryde et huttelihut.