Energi gel og energibar til cykelturen

Står du overfor en længere cykeltur eller et intensivt cykelløb, kan du have brug for ekstra energi til turen. En energi gel eller energibar kan gøre underværker for din ydeevne. Køb begge dele lige her på siden, hvor du bliver præsenteret for et dækkende udvalg af energi gel og energibar til både før og under din tur.

Hurtigt energiboost med energi gel

En energi gel er lille og fiks i cykeltrøjens lomme. Her er det nemt at gribe fat i den, inden du går sukkerkold på vej mod mål. En energi gel er brygget på koncentrerede sukkeropløsninger, som sender energien med raketfart rundt i kroppen. Husk at skylle efter med vand for at opnå den bedste effekt.

Tyg på en energibar før cykelløbet

En energibar skal tygges godt og grundigt for at få den bedste effekt. Det er derfor mest kendt at indtage en energibar inden træningen. Skal du på en længere cykeltur, kan du naturligvis sagtens have en lækker energibar med, som du kan nyde i en velfortjent pause.

En energibar er for det meste yderst velsmagende men lidt hård i konsistensen. Baren består primært af tørret frugt og nødder, som giver et energiboost og sunde fedtstoffer til det kropslige maskineri.

Positiv effekt med energi gel og energibar

Både energi gel og energibarer har en positiv effekt på din ydeevne. Det er dog svingende, hvor stor og mærkbar effekten er fra person til person. Generelt skal du først have opbygget et behov for ekstra energi, før det kan svare sig at indtage energi gel eller en energibar. En kortere cykeltur på fem kilometer indtjener ikke behovet, hvorimod et intenst cykelløb eller en længere cykeltur gør.

Der er mange kulhydrater i både energi gel og energibarer, så det er givet vis ikke smart bare at spise løs – som man nemt kan komme til på grund af den gode smag. Her kan vi tale om at gøre sig fortjent til en ”godbid”. Du kan købe dine energibarer og energi gel hurtigt og nemt på SPORT24.DK. Vi har også et udvalg i butikkerne, og vi kan altid give dig et godt råd med på vejen. Læs om de enkelte energi gel og energibarer på varekortene, og prøv dig frem.