Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Benskinner

43 produkter

Filtrer
SizeVis liste
36 - 39
40 - 43
44 - 47
2XS
XS
S
M
L
XL
KønVis liste
Kvinder
(41)
Mænd
(41)
Drenge
(36)
Piger
(36)
Price
DKK 60
DKK 600
MærkerVis liste
adidas
(16)
Liiteguard
(5)
Nike
(12)
Puma
(3)
Rezo
(3)
Uhlsport
(4)
FarverVis liste
Blå
(4)
Grå
(1)
Grøn
(5)
Gul
(4)
Hvid
(5)
Multifarvet
(3)
Pink
(1)
Rød
(6)
Sort
(19)
BæredygtighedVis liste
Mindre kemi
(1)
Sortering
50%
Puma Pro Training 2 Guard + Ankle
Puma
DKK 200
DKK 100
50%
Puma Pro Training 2 Benskinner
Puma
DKK 150
DKK 75
50%
Uhlsport Flex Plate Benskinner
Uhlsport
DKK 150
DKK 75
38%
Rezo Carrington Benskinner
Rezo
DKK 200
DKK 125
40%
Rezo Keane Benskinner
Rezo
DKK 100
DKK 60
42%
Uhlsport Flex Plate Benskinner
Uhlsport
DKK 130
DKK 75
40%
adidas X Foil Benskinner
adidas
DKK 500
DKK 300
40%
adidas X 20 Pro Benskinner
adidas
DKK 500
DKK 300
40%
Rezo Irwin Benskinner
Rezo
DKK 150
DKK 90
34%
Nike Mercurial FlyLite Benskinner
Nike
DKK 380
DKK 250
Nike Charge Benskinner
Nike
DKK 130
Viser 28 af 43 produkter

Benskinner til fodbold

På fodboldbanen bliver tacklingerne ofte sat ind med meget stor kraft, som kan give dig grimme skader, hvis du ikke er ordentligt beskyttet. Derfor er benskinner ofte et krav, når du spiller fodbold i klub - både til træning og fodboldkamp. Sørg for at dine ben er godt beskyttet med benskinner i høj kvalitet - der er jo ingen grund til skader, når du kan minimere risikoen med enkle midler!

Stort set alle moderne benskinner er fremstillet i stærke, letvægtsmaterialer og designet med stor fokus på en optimal pasform. Der er dog flere forskellige typer på markedet:

  • Benskinner med velcrolukning
    • Med ankelbeskytter
    • Uden ankelbeskytter
  • Benskinner med tætsiddende tube/sok

Benskinner med velcrolukning

Benskinner med velcrolukning betragtes typisk som den klassiske benskinne. Denne type er oftest udstyret med en hård, formstøbt skal, der beskytter skinnebenet mod modstanderens støvleknopper. For optimal komfort er skallen på indersiden forsynet med et blødt og behageligt EVA skummateriale. Modellerne laves både med og uden ankelbeskytter. Modeller med ankelbeskyttere fylder selvfølgelig mere, men til gengæld yder de en god beskyttelse omkring selve anklen. Herudover er de forsynet med en elastikstrop under hælen, som er med til at sikre en optimal pasform. Modeller uden ankelbeskyttere er lettere og fylder mindre, hvilket kan give mere bevægelsesfrihed. Om du skal vælge den ene eller den anden type er en smagssag.

Benskinner med tube

Benskinner med tube er en mere moderne udgave. Her er selve skinnen designet til at skulle sidde i eller holdes på plads af en tætsiddende sok uden fod - en slags tube. Denne type er meget let og fylder minimalt på benet. Det betyder, at den generer minimalt - så du får større spillefrihed. Typisk har tuben en lomme til selve skinnen, hvilket giver en optimal pasform og sikrer, at den ikke flytter sig under kamp og træning. Tuben er som regel fremstillet i et let og svedtransporterende materiale for at sikre den bedste komfort.

Vælg din favoritbeskyttelse og sæt dit præg på kampen!

Her på siden finder du både billige modeller og topmodeller fra kendte mærker som Uhlsport, adidas og Nike. Vælg den type og model som passer bedst til netop dit temperament. På SPORT24.DK og i de mange SPORT 24 butikker finder du flotte og velsiddende benskinner med fremragende beskyttelse - både til børn og voksne. Med de rigtige benskinner, kan du både beskytte dine ben og dominere spillet på fodboldbanen!