✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 31%
  adidas Copa Gloro 19.2 SG Fodboldstøvler Herre
  adidas adidas Copa Gloro 19.2 SG Fodboldstøvler Herre
  800 DKK 550 DKK
 2. 29%
  adidas X 19.3 SG Fodboldstøvler Herre
  adidas adidas X 19.3 SG Fodboldstøvler Herre
  700 DKK 500 DKK

Støvler med skrueknopper (SG) til mænd

(2 produkter)

SG fodboldstøvler til herrer

Et par fodboldstøvler med skrueknopper er det ideelle valg, når du træner og spiller kamp på våde og bløde fodboldbaner. Med skrueknopper under støvlerne får du nemlig optimalt greb i det bløde underlag, så du bevarer balancen og undgår at glide rundt på banen. SG fodboldstøvler giver dig altså mulighed for at spille op til dit normale niveau - selv når baneforholdene er vanskelige og udfordrende. Her på shoppen finder du et godt udvalg af SG fodboldstøvler i høj kvalitet, der giver dig de bedste betingelser for at præstere optimalt på bløde fodboldbaner.

Skrueknopper giver dig optimale forhold på bløde baner

Bløde og våde græsbaner giver vanskelige forhold og gør det svært at lave skarpe driblinger, hurtige vendinger og temposkift, hvis dit fodfæste ikke er optimalt. Derfor anbefales det at anvende fodboldstøvler med skrueknopper. De såkaldte SG støvler er designet med færre knopper end almindelige fodboldstøvler, hvilket gør det sværere for jord og mudder at klumpe sig sammen under støvlen. Derudover er skrueknopper længere, så du får et bedre og mere fast greb i banen. Som navnet antyder, er knopperne med gevind, så de kan skrues af og skiftes ud med knopper i andre længder, så de passer perfekt til banens beskaffenhed.

Gå ikke ned på udstyret - køb SG fodboldstøvler hos SPORT 24

Fodboldstøvler med skrueknopper kan altså gøre en stor forskel for dig på de bløde og våde baner. Vælg et par SG fodboldstøvler som et ekstra par, så du er godt dækket ind i forhold til vejr og baneforhold. Hvis du er seriøs med din fodboldtræning, må du nemlig aldrig gå ned på udstyret - og slet ikke det vigtigste udstyr for en fodboldspiller! Bestil nu og modtag dine SG støvler inden for 1-2 hverdag, så du er helt klar til kamp på bløde fodboldbaner.