⏳ KUN I DAG: Spar 20% på ALT* (Gælder ikke medlemsvarer, elektronik, FUSION og gavekort) ⏳

Outdoor veste

4 produkter

Filtrer
SizeVis liste
S
M
L
XL
2XL
Target GroupVis liste
Kvinder
(1)
Mænd
(3)
Pris
DKK 1,300
DKK 1,800
MærkerVis liste
Peak Performance
(3)
The North Face
(1)
FarverVis liste
Rød
(1)
Sort
(3)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(3)
Sortering
20%
The North Face Diablo Down Dunvest Herre
The North Face
DKK 1,800
ONLINEPRIS DKK 1,440
39%Bæredygtighed
Peak Performance Moment Dunvest Herre
Peak Performance
DKK 1,700
DKK 1,300
ONLINEPRIS DKK 1,040
39%Bæredygtighed
Peak Performance Moment Dunvest Herre
Peak Performance
DKK 1,700
DKK 1,300
ONLINEPRIS DKK 1,040
41%Bæredygtighed
Peak Performance Moment Dunvest Dame
Peak Performance
DKK 1,900
DKK 1,400
ONLINEPRIS DKK 1,120
Viser 4 af 4 produkter

Hold dig varm og komfortabel med en outdoor vest

Med en let og lækker outdoor vest bliver du holdt dejlig varm på kroppen, når du er ude at nyde naturen. En outdoor vest giver dig ligeledes optimal bevægelsesfrihed og lader dig samtidig komme af med eventuel overskydende varme, når du er fysisk aktiv. Vælg din favorit fra udvalget her på siden og få en suveræn komfort under dine udendørs eventyr.

Lette materialer og stor bevægelsesfrihed

En af fordelene med en outdoor vest er, at du får en let og behagelig isolering uden at du behøver at gå på kompromis med din bevægelsesfrihed. En outdoor vest er nemlig typisk fremstillet med en let foring, som hjælper med at holde dig varm og godt tilpas på kroppen. Herudover sikrer de lette materialer og designet uden ærmer, at du ikke hæmmes unødigt under fysisk aktivitet.

Outdoor veste med praktiske lommer

Outdoor veste er ofte designet med flere forskellige praktiske lommer til sikker opbevaring af dine små værdigenstande. Når du er på vandretur eller på anden måde opholder dig i naturen, er det nemlig vigtigt med smarte opbevaringsmuligheder. Dét kan du selvfølgelig få via en rygsæk, men lynlåslommer i din outdoor vest kan være en stor fordel til de personlige værdier, du gerne vil have tæt på kroppen og som kræver hurtig og let tilgængelighed.

Få høj komfort og en velsiddende pasform med outdoor veste

En outdoor vest i god kvalitet er typisk designet med en tætsiddende, ergonomisk pasform. Dét giver et smart, sporty look og sikrer samtidig en fremragende komfort med en overlegen bevægelsesfrihed. Når du vandrer og opholder dig i naturens forskellige terræner, er det nemlig en stor fordel, at du kan bevæge dig let og frit omkring. Den tætsiddende pasform minimerer desuden risikoen for at hænge fast i grene og lignende, hvis du skal igennem skov eller tætbevoksede områder.

Outdoor veste er perfekte til dine rejser

Nogle modeller er forsynet med en fantastisk let foring af enten dun eller polyester. Disse lette outdoor veste er perfekte, hvis du ønsker en minimal oppakning. Nogle modeller er endda forsynet med en praktisk kompressionspose, der får dem til at fylde ekstremt lidt og derved gør dem fantastisk nemme at have med på dine rejser og vandreture.

Stort udvalg af outdoor veste i fremragende kvalitet

Hold kroppen varm og tilpas, så du rigtig kan nyde roen og friheden i den skønne natur. Hos SPORT 24 finder du altid et spændende og interessant sortiment af lækre outdoor veste i topkvalitet. Modellerne er designet med en fremragende pasform og tilbyder desuden en helt optimal komfort under dine spændende eventyr i det fri. Find din favoritmodel her på webshoppen eller besøg en af de mange fysiske SPORT 24 butikker. Uanset om du handler online eller i en fysisk butik, er servicen altid helt i top.