Softshell jakker

66 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 66 produkter

Softshell jakken er det perfekte valg i omskifteligt vejr

Softshell jakker er meget populære som allround jakker, der næsten passer til enhver lejlighed. En softshell jakke er særligt anvendelig i foråret og efteråret, hvor vejret ofte er omskifteligt og uforudsigeligt - og hvor du derfor har behov for en jakke, der opfylder nogle helt særlige krav, når du er fysisk aktiv.

Softshell materialet

Materialet er meget funktionelt og bruges til at lave teknisk overtøj, som er mere åndbart, mere fleksibelt og generelt mere holdbart end hardshell materialer. Disse egenskaber gør materialet fantastisk velegnet i det danske klima, hvor vi ofte oplever småbyger og temperaturer på det jævne. Under disse forhold beskytter softshell materialet dig optimalt - samtidig med at du holdes varm og komfortabel via god isolering og høj åndbarhed.

Moden startede i ekstremsporten

Softshell jakker opstod i begyndelsen af 2000'erne til udendørs aktiviteter som klatring og bjergbestigning - aerobe aktiviteter under dynamiske vejrforhold, hvor der er et stort behov for tøj, som er:

  • Yderst åndbart
  • Vandafvisende
  • Vindafvisende
  • Meget fleksibelt

De behov dækker softshell jakkerne og samtidig giver de ekstremsportsudøveren en stor bevægelsesfrihed, mens de også kan holde dig tør og varm. Derfor blev softshell jakker hurtigt populære som ret dyrt specialtøj til udøvere af forskellige ekstreme sportsgrene.

Hurtigt fik andre dog også øjnene op for softshell materialet og dets mange muligheder. Det bløde, funktionelle materiale var nemlig også perfekt til en lang række hverdagsaktiviteter og softshell jakkerne udfyldte hurtigt et hul mellem skaljakker og fleecejakker. Skaljakkerne er ofte 100% vindtætte og vandtætte, men derimod mindre åndbare. Fleecejakkerne er derimod varme, men beskytter ikke mod vind og vand. En softshell jakke kan derfor være det perfekte valg, når du har behov for funktionelt overtøj med alle disse egenskaber.

Softshell jakker er perfekte til det danske vejr

Nu om dage er softshell jakker blevet allemandseje og må siges at være en næsten uundværlig beklædningsgenstand i det ofte omskiftelige danske vejr. Jakken holder dig nemlig varm og tillader samtidig en høj grad af åndbarhed. Derudover beskytter den effektivt mod vind og til en vis grad mod vand - uden at gå på kompromis med en meget høj åndbarhed. Disse egenskaber gør softshell jakkerne perfekte i det danske klima - både når du cykler til/fra arbejde, lufter hunden, eller går tur i skoven.

Softshell jakker til både damer, herrer og børn

Softshell jakker til børn er blevet fantastisk populære, da jakkerne er som skabt til børnenes vekslen mellem aktiv leg og de mere stille stunder. Her giver jakkerne en suveræn komfort til børnene via både stor fleksibilitet og de gode åndbare egenskaber. Damer og herrer er forskellige og derfor er softshell jakker til voksne typisk designet med en kønsspecifik pasform. På den måde får du en oplevelse af optimal komfort - uanset om du er dame eller herre.

Se vores udvalg af softshell jakker til børn.

Stort udvalg af softshell jakker

Softshell jakkerne fremstilles i mange kvaliteter, prisklasser og forskellige flotte designs. Der laves stadig eksklusive modeller til ekstremsporten, men også mange rigtig lækre jakker til lavere priser. Her på siden finder du et stort udvalg til både børn, damer og herrer. Du finder både modeller med og uden hætte, praktiske lynlåslommer, forskellige justeringsmuligheder, samt et hav af smarte farver - alt sammen lige her på SPORT24.DK og i de fysiske SPORT 24 butikker.