Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Trekking T-shirts

18 produkter

Filtrer
SizeVis liste
36
44
46
48
XS
S
M
L
XL
2XL
KønVis liste
Kvinder
(5)
Mænd
(13)
Price
DKK 200
DKK 450
MærkerVis liste
Bula
(2)
CMP
(3)
Columbia
(2)
Haglöfs
(4)
Kari Traa
(2)
Nike
(3)
SALOMON
(1)
The North Face
(1)
FarverVis liste
Blå
(2)
Grå
(3)
Grøn
(3)
Rød
(1)
Sort
(6)
Armygrøn
(1)
Lyserød
(3)
Navy
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(3)
Miljøvenlig produktion
(2)
Økologisk
(2)
Sortering
Viser 18 af 18 produkter

Trekking T-shirts tilbyder optimal komfort

Med en let og behagelig trekking T-shirt, får du en optimal komfort på dine vandreture. Trekking T-shirts i god kvalitet er nemlig designet med en velsiddende pasform og ofte i en let, strækbar kvalitet, som tillader stor bevægelsesfrihed.

Lette og funktionelle materialer

Når du går længe under varme forhold og terrænet kan være ujævnt og udfordrende, kan du nemt komme til at svede. Derfor er trekking T-shirts typisk fremstillet i lette og funktionelle materialer, som sikrer en god åndbarhed, høj svedtransport, samt en hurtigtørrende effekt. Dét sørger nemlig for, at du holdes tør og tilpas inderst på kroppen.

Pasformen er vigtig, når du vælger trekking T-shirts

Pasformen i trekking T-shirts er ofte en anelse tætsiddende, da materialet skal helt ind til kroppen, for at du får maksimal glæde af de funktionelle egenskaber. En tætsiddende pasform kombineret med et strækbart materiale, sikrer desuden en fremragende bevægelsesfrihed. Derudover er det vigtigt at syningerne er flade, og at der er så få af dem som muligt. Dét reducerer nemlig effektivt risikoen for ubehagelige gener og gnavsår, når du bevæger dig i mange timer.

Køb trygt online og modtag hurtigt din bestilling

Bestil dine trekking T-shirts online på SPORT24.DK eller besøg en af de mange fysiske SPORT 24 butikker og prøv de funktionelle modeller på. Bestiller du online på webshoppen, er du garanteret hurtig levering og sikker nethandel. Husk i øvrigt at varer, du har købt på webshoppen, uden problemer kan byttes i en af de fysiske SPORT 24 butikker