Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Vandrebukser

28 produkter

Filtrer
SizeVis liste
10-R
12-R
14-R
16-R
6-R
8-R
34
36
38
40
42
44
46
50
110 - 120
125 - 135
140 - 150
155 - 165
170 - 175
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
32-32
34-32
36-32
38-32
40-32
KønVis liste
Kvinder
(11)
Mænd
(15)
Drenge
(2)
Piger
(1)
Price
DKK 400
DKK 2,000
MærkerVis liste
Bula
(1)
CMP
(2)
Columbia
(6)
Haglöfs
(7)
Helly Hansen
(1)
Kari Traa
(2)
SALOMON
(1)
The North Face
(8)
FarverVis liste
Beige
(3)
Brun
(1)
Grå
(2)
Grøn
(6)
Rød
(1)
Sort
(15)
Lyserød
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(2)
Miljøvenlig produktion
(3)
Mindre kemi
(1)
Sortering
Nyhed
The North Face Ma Tights Dame
The North Face
DKK 450
33%
Helly Hansen YU Vandrebukser Herre
Helly Hansen
DKK 600
DKK 400
Viser 28 af 28 produkter

Vandrebukser giver dig optimal komfort

Hvis du elsker at vandre i naturen og opleve verden til fods, er et par velsiddende vandrebukser uundværlige. Med et par vandrebukser eller zip off bukser i god kvalitet får du nemlig en optimal komfort på dine vandreture. Uanset hvilket terræn du bevæger dig i, er det derfor vigtigt, at dine trekkingbukser sidder godt og tilbyder stor funktionalitet.

Vigtige egenskaber for vandrebukser

For at få det optimale udbytte af dine zip off bukser eller vandrebukser, er der en række egenskaber, som du med fordel kan vælge model ud fra:

  • Vandrebukserne skal være designet med en velsiddende pasform, der perfekt følger dine bevægelser. Dét minimerer gener og sikrer, at du ikke føler dig hæmmet, når du går. Bæltestropper i taljen kan også være en fordel, da det giver dig mulighed for at justere pasformen med et bælte undervejs.
  • Modellen bør være fremstillet i et funktionelt materiale, som sørger for stor åndbarhed og en hurtigtørrende effekt. Dét sikrer nemlig en fremragende komfort, som er yderst vigtig, når du vandrer i flere timer ad gangen.
  • Et let og blødt materiale sikrer høj komfort og vil give dig en let og fri fornemmelse.
  • Stor slidstyrke er en kæmpe fordel, da det aktive udendørsliv ofte kan være ekstremt hårdt for både dit tøj og grej.
  • Er trekkingbukserne udstyret med praktiske lommer, får du gode opbevaringsmuligheder til dine små vigtige ejendele. Lommerne vil typisk være designet med enten velcro- eller lynlåslukning for sikker og lettilgængelig opbevaring.

Lange vandrebukser eller zip-off bukser

Vandrebukser er enten fremstillet i en fast, fuld længde eller designet som zip-off bukser. Med zip off bukser kan du nemt og hurtigt lyne det nederste af buksebenene af og på den måde ændre modellen til korte trekkingbukser. Zip-off bukser er derfor super praktiske, hvis du for eksempel vandrer i bjerge, hvor vejret hurtigt kan skifte og temperaturforskellen kan være stor fra bunden til toppen af bjerget.

Bestil trygt dine vandrebukser hos SPORT 24

At trække i vandrebukserne og komme ud i naturen behøver ikke kun at være en ferieaktivitet. Her på webshoppen og i de mange fysiske butikker finder du altid et spændende udvalg af lækre vandrebukser og zip-off bukser til både ferie, fritid og hverdagsbrug. Trekkingbukserne er alle fremstillet i fremragende kvalitet og forsynet med smarte detaljer, som gør dem uundværlige på dine eventyr ud i naturen. Så uanset om du søger vandrebukser eller zip off bukser, kan du trygt bestille online eller prøve modellerne i SPORT 24 butikkerne.