Soveposer

14 produkter

Filtrer
SizeVis liste
150L
190L
ONESIZE
KønVis liste
Kvinder
(11)
Mænd
(11)
Drenge
(4)
Piger
(4)
Pris
DKK 75
DKK 935
MærkerVis liste
Haglöfs
(7)
MOLS
(7)
FarverVis liste
Blå
(4)
Grå
(3)
Grøn
(1)
Lilla
(1)
Orange
(2)
Sort
(3)
Sortering
17%
Haglöfs Moonlite Sovepose Børn
Haglöfs
DKK 600
DKK 500
19%
Haglöfs Moonlite -1 Sovepose
Haglöfs
DKK 800
DKK 650
15%
Haglöfs Tarius +1 Sovepose
Haglöfs
DKK 950
DKK 808
15%
Haglöfs Tarius +6 Sovepose
Haglöfs
DKK 800
DKK 680
42%
Mols Everest Sovepose
MOLS
DKK 1,200
DKK 700
40%
Mols Versailles Sovepose Børn
MOLS
DKK 500
DKK 300
40%
Mols Versailles Sovepose Børn
MOLS
DKK 500
DKK 300
50%
Mols Treck 150 Sovepose
MOLS
DKK 500
DKK 250
50%
Mols Treck 300 Sovepose
MOLS
DKK 700
DKK 350
50%
Mols Egsmark Hovedpude
MOLS
DKK 150
DKK 75
21%
Haglöfs Moonlite +7 Sovepose
Haglöfs
DKK 700
DKK 550
15%
Haglöfs Tarius +1 Sovepose
Haglöfs
DKK 1,100
DKK 935
50%
Mols Treck 200 Sovepose
MOLS
DKK 600
DKK 300
21%
Haglöfs Moonlite +7 Sovepose
Haglöfs
DKK 700
DKK 550
Viser 14 af 14 produkter

Kravl i soveposen og sov skønt!

Soveposer er en praktisk og effektiv løsning, når du skal overnatte på farten. Uanset om du skal på spejderlejr, campingtur, festival eller interrail, kan en god sovepose redde din nattesøvn - så du kan få mest muligt ud af din tur, med fornyet energi.

De helt billige soveposer kan ødelægge ferien

Det kan være fristende at vælge én af de helt billige soveposer, men du vil typisk opleve, at de billigste soveposer desværre er utilstrækkelige og ikke kan holde dig varm natten igennem. Det er super ærgerligt at få ødelagt din ferie, bare fordi du er gået på kompromis med kvaliteten af din sovepose. Du bruger forholdsvis mange timer i soveposen og du skylder dig selv at være udhvilet, så du kan få det maksimale ud af oplevelserne på din ferie. Når du ligger varmt og komfortabelt i en kvalitetssovepose, minimerer du risikoen for at fryse og blive syg. Der skal ikke meget til at ødelægge det, der gerne skulle være en uforglemmelig ferietur - så undgå risikoen for at dårlig søvn i en alt for billig sovepose ødelægger ferien!

Komforttemperatur kontra ekstremtemperatur

Når du vælger en model, er det vigtigt at overveje hvilke forhold soveposen skal bruges under. Skal den bruges indendørs eller i telt et sted med risiko for nattefrost? Skal du på campingtur i den danske sommer, hvor temperaturen kan være uforudsigelig?

Alle soveposer er forsynet med både en komforttemperatur og en ekstremtemperatur:

  • Komforttemperaturangivelsen er vejledende og fortæller ved hvilke temperaturer, posen vil føles mest optimal. Mange soveposer har angivet to komforttemperaturer - én til herrer og én til damer.
  • Ekstremtemperaturangivelsen fortæller den absolut mindste temperatur, hvor soveposen teoretisk vil kunne sikre din overlevelse - ekstremtemperaturen er derfor ikke den temperaturangivelse, du bør bruge som vejledning i dit valg af sovepose!

Du ved bedst selv, om du er kuldskær - eller hurtigt kommer til at svede. Husk at bruge denne viden, når du vælger sovepose ud fra komforttemperaturen.

Hulfibre

De mest almindelige og populære soveposer er fremstillet med et let fiberfyld, der giver en god komfort. Fibrene kaldes hulfibre, fordi de er hule - som f.eks. en makaroni. Jo flere huller en fiber har, jo bedre isolerer den i forhold til sin vægt. På den måde kan soveposer med hulfiberfyld have en fantastisk god varmeisolering og samtidig være ekstremt lette. Det betyder samtidig, at soveposen kan komprimeres betydeligt - hvilket gør den perfekt, når du rejser og gerne vil have en bagage, som er nem at rejse med.

Husk også liggeunderlaget

Soveposen er super vigtig for din sovekomfort, men vi anbefaler også, at du anvender et godt liggeunderlag, da det har afgørende betydning for din liggekomfort. Du finder et godt udvalg af selvoppustelige liggeunderlag lige her.

Få en fantastisk ferie med den rigtige sovepose

Vægt, isolering og komprimering er meget vigtige nøgleord, når du køber sovepose. Derfor har vi valgt kvalitetssoveposerne her på siden. Find den model, der opfylder netop dine behov - så du kan få en helt fantastisk ferie!