Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Regnbukser

15 produkter

Filtrer
SizeVis liste
36
38
40
42
44
46
128
140
152
164
176
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
KønVis liste
Kvinder
(7)
Mænd
(8)
Drenge
(1)
Piger
(1)
Price
DKK 200
DKK 1,500
MærkerVis liste
Haglöfs
(2)
Helly Hansen
(2)
Peak Performance
(1)
The North Face
(2)
Vertical
(5)
Weather Report
(3)
FarverVis liste
Sort
(14)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(2)
Miljøvenlig produktion
(2)
Mindre kemi
(3)
Sortering
38%
Vertical Bergen AWG Pants Dame
Vertical
DKK 400
DKK 250
17%Bæredygtighed
Weather Report Camelia Regnbukser Dame
Weather Report
DKK 600
DKK 500
38%
Helly Hansen Dubliner Pants Herre
Helly Hansen
DKK 650
DKK 400
17%Bæredygtighed
Weather Report Delton Regnbukser Herre
Weather Report
DKK 600
DKK 500
33%
Helly Hansen Aden Pant Dame
Helly Hansen
DKK 600
DKK 400
33%
Weather Report Regntøj - Dame eller Herre - Sætpris
Weather Report
DKK 1,500
DKK 1,000
19%Bæredygtighed
Haglöfs L.I.M Regnbukser Dame
Haglöfs
DKK 1,600
DKK 1,300
20%Bæredygtighed
Peak Performance Velox Golfregnbukser Herre
Peak Performance
DKK 1,500
DKK 1,200
19%Bæredygtighed
Haglöfs L.I.M Regnbukser Herre
Haglöfs
DKK 1,600
DKK 1,300
Viser 15 af 15 produkter

På med regnbukserne!

Dårligt vejr ser altid værre ud gennem et vindue, så lad dig ikke skræmme af vejrudsigten. Tag et par gode regnbukser på, løb de friske regndråber i møde og mærk livet. "Enhver, der siger, at solskin bringer lykke, har aldrig prøvet at danse i regnen…"

Regnbukser i forskellige kvaliteter

Regnbukser har ét overordnet og indlysende formål: At holde dig tør, når det regner! Det kan de typisk også, men forskellige forhold gør dog, at du skal være opmærksom på kvaliteten, inden du vælger dine nye regnbukser. Nogle regnbukser er designet til at kunne klare barske udfordringer i ekstreme vejrforhold, mens andre modeller er passende til den lette cykeltur i morgentrafikken. Regnbukser til små børn kan desuden være ekstra forstærket på knæ og bagdel, så de holder bedre til barnets aktiviteter på legepladsen, hvor børnene ofte sidder og kravler. Vær derfor opmærksom på vandtæthed, åndbarhed og justeringsmuligheder, inden du vælger dine nye regnbukser.

Vandsøjletryk

Ikke alle regnbukser er lige vandtætte. På de fleste regnbukser er der anført et tal kaldet "Vandsøjletryk", som fortæller hvor vandtætte regnbukserne er. Hvis du er ude i mange timer eller i kraftigt regnvejr, anbefaler vi at vælge regnbukser med et vandsøjletryk på 5.000 mm eller højere. På den måde sikrer du dig bedst mod at blive gennemblødt. Læs mere om vandsøjletryk på vores blog.

Åndbarhed

Åndbarheden fortæller hvor mange gram vanddamp, der kan passere igennem regnbuksernes materiale. Åndbarhed måles som g/m2/24h. Hvis du bruger dine regnbukser aktivt og f.eks. cykler, vandrer, sejler eller på anden måde bruger kroppen fysisk, bør du vælge en åndbarhed på 5.000 eller derover. Det minimerer nemlig risikoen for fugt på indersiden af regnbukserne - og sikrer samtidig, at du ikke "koger over".

Justeringsmuligheder

Regnbukser til voksne kan ofte justeres med elastik eller snøre i livet, så du får en perfekt pasform. Ved anklerne finder du typisk en form for justering, f.eks. med velcro, der sikrer at buksebenet ikke hænger fast i cykelkæden. Herudover kan buksebenene være udstyret med en elastik forneden, som holder buksebenet fast til gummistøvlen. Regnbukser til små børn kan desuden være forsynet med smæk og seler, for at modvirke at barnet "skiller på midten" - så huden forbliver tør, varm og barnet dermed nemmere undgår forkølelse.

Regndans

Slip dit indre legebarn løs, nyd naturen og dans løs i regnen! Giv den gas i vandpytterne, men husk først et par regnbukser, så du ikke bliver syg. Find de regnbukser, der passer bedst til din dansestil - lige her på siden...

Vi sender din ordre afsted indenfor 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få glæde af dine nye regnbukser. Husk at du har 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder over hele landet. Nemt og bekvemt og er du VIP-medlem hos SPORT 24, får du desuden fri fragt og returforsendelse. Læs mere om de mange andre fordele og opret dig lynhurtig som VIP-kunde lige her - det er naturligvis gratis at være medlem :-)

Træt af våde fødder? Intet problem. Se vores store udvalg af smarte gummistøvler!