Træningstrøjer og jakker

87 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 28 af 87 produkter

Træningstrøjer og jakker holder dig tilpas tempereret under træningen

Til udendørs træning er det en stor fordel at have funktionelle træningstrøjer og jakker, der kan holde dig varm og komfortabel uanset temperaturen. Her på siden finder du massevis af fantastisk lækre træningstrøjer og jakker, som er ideelle til træning under kølige forhold. Der er stor variation blandt modellerne, og du finder et stort og spændende udvalg - til både aktive damer og herrer.

Træningstrøjer og jakker i funktionelle materialer forbedrer din præstation

Træningstrøjer og jakker i god kvalitet er fremstillet i lette og svedtransporterende materialer, der holder dig tør og tilpas. Det er nemlig af stor vigtighed at din træningstrøje ikke bliver våd, tung og kold, da det markant vil forringe din fysiske præstation. Derfor bør du altid vælge træningstrøjer og jakker der er udført i en let og funktionel kvalitet.

Træningstrøjer og jakker med optimal pasform giver ekstra træningsoverskud

Maksimal bevægelsesfrihed har stor betydning for, om din træning bliver en god og positiv oplevelse. Derfor er moderne træningstrøjer og jakker fremstillet i lette og strækbare materialer, så du ikke bliver hæmmet i dine bevægelser - hverken når du løfter, strækker eller hopper. Herudover bør du vælge en model med en ergonomisk pasform, som er designet specielt til enten damer eller herrer. Dét giver ikke kun et flot træningslook, men sikrer også den helt rigtige pasform, samt en suveræn følelse og komfort og overskud i træningen.

Smarte designs giver træningen et ekstra løft

Designmæssigt spænder træningstrøjer vidt og fås i mange forskellige variationer:

  • Med hætte - giver bedre beskyttelse i blæsevejr og sikrer et smart look
  • Uden hætte - gør trøjen lettere og mere smidig
  • Uden lynlås - giver et enkelt og smidigt design
  • Med lynlås i halsen - gør det nemmere at få modellen af og på, samt giver mulighed for ventilation under træningen
  • Gennemgående lynlås - fungerer som jakke og er nem at få af og på, når temperaturen skifter

Herudover findes der træningstrøjer og jakker i mange forskellige farverkombinationer og med smarte prints, grafik og iøjnefaldende designs, der alt sammen giver træningen et ekstra løft.

Træningstrøjer og jakker i topkvalitet til alle aspekter af træningen

På SPORT24.DK finder du altid et stort og spændende udvalg af lækre træningstrøjer og jakker i fantastisk kvalitet til både damer og herrer. Modellerne er nøje udvalgt, så de perfekt matcher kravene til fitnesstræning på højeste niveau. Du finder både træningstrøjer og jakker, som er designet specifikt til træning, men også modeller der er ideelle til opvarmning, fritidsbrug og i forbindelse med transporten til og fra træning. Tjek udvalget og bliv klædt optimalt på til din næste fitnesstræning!

 

Se alle vores adidas træningstrøjer.