☂ Regnvejr? Se de nye gummistøvler fra bl.a. Helly Hansen og hummel lige HER ☂

Basketstøvler

5 produkter

Filtrer
SizeVis liste
42 2/3
43 1/3
44
44 2/3
45 1/3
46
46 2/3
47 1/3
Target GroupVis liste
Mænd
(5)
Pris
DKK 600
DKK 750
MærkerVis liste
adidas
(5)
FarverVis liste
Blå
(1)
Hvid
(1)
Sort
(3)
Sortering
47%
adidas Harden B/E 3 Basketsko Herre
adidas
DKK 900
DKK 600
ONLINEPRIS DKK 480
47%
adidas Harden B/E 3 Basketsko Herre
adidas
DKK 900
DKK 600
ONLINEPRIS DKK 480
47%
adidas Dame 5 Basketstøvler Herre
adidas
DKK 900
DKK 600
ONLINEPRIS DKK 480
43%
adidas Marquee Boost Low Basketsko Herre
adidas
DKK 1,050
DKK 750
ONLINEPRIS DKK 600
47%
adidas Marquee Boost Low Basketsko Herre
adidas
DKK 1,050
DKK 700
ONLINEPRIS DKK 560
Viser 5 af 5 produkter

Dine basketstøvler er dit vigtigste redskab

Med de rigtige basketball sko på fødderne får du en lang række fordele til både træning og kamp. Basketskoene er nemlig dit vigtigste redskab som basketballspiller og bør passe perfekt til netop dine fødder. Dine basketball sko skal desuden understøtte dine bevægelser på banen og give dig den helt rigtige støtte. Derudover er basketball sko i god kvalitet forsynet med en let og beskyttende støddæmpning, som effektivt hjælper med at reducere risikoen for overbelastningsskader.

Vælg basketstøvler med den rette pasform

Når du skal vælge dine basketball sko er en af de allervigtigste punkter pasformen. Det er nemlig helt afgørende for komforten og din oplevelse af skoene, at de sidder optimalt. Derfor er det vigtigt at finde en basketsko som følger fodens facon og giver dig støtte de rigtige steder. Det skal også overvejes om du ønsker lave basketball sko eller høje basketstøvler. Det er nemlig afgørende for graden af støtte, om basketskoene er designet med højt skaft eller ej.

Funktionelle basketstøvler sikrer høj komfort

Moderne basketball sko og støvler er fremstillet i lette og funktionelle materialer, der sikrer en fremragende åndbarhed, som effektivt hjælper med at holde fødderne komfortable og godt tilpasse, mens du spiller. Basketstøvlerne er typisk også designet med strategisk velplacerede støddæmpningspuder. Dét gør basket skoene bløde og behagelige, hvilket er vigtigt, hvis du har en spillestil med hurtige opløb og mange hop.

Bestil nye basketstøvler online hos SPORT 24

På SPORT24.DK finder du et spændende udvalg af lækre basketball sko i absolut topkvalitet. Alle basketstøvlerne er fremstillet i slidstærke og funktionelle materialer, som giver dig en fantastisk spilleoplevelse - uanset om du træner eller spiller kamp. Derudover er basketball skoene udført i smarte og moderne designs med mange flotte farver. Så køb trygt dine basketball sko online hos SPORT 24. Her får du altid kvalitetsprodukter, høj service og lynhurtig levering.