Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

BORDTENNIS

33 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Bordtennisbat
(6)
Bordtennisnet
(4)
Bordtennisbolde
(4)
Bordtennis tilbehør
(19)
SizeVis liste
ONESIZE
KønVis liste
Kvinder
(32)
Mænd
(32)
Drenge
(32)
Piger
(32)
Price
DKK 20
DKK 450
MærkerVis liste
Craft
(1)
Double Fish
(4)
Endurance
(3)
Nike
(8)
Puma
(3)
STIGA
(14)
FarverVis liste
Blå
(2)
Grå
(1)
Grøn
(1)
Hvid
(11)
Multifarvet
(6)
Pink
(1)
Rød
(1)
Sort
(4)
Lyserød
(1)
Sortering
43%
Double Fish Clips Bordtennisnet
Double Fish
DKK 350
DKK 200
STIGA Bat Cover
STIGA
DKK 100
50%
Double Fish Table Tennis Bag
Double Fish
DKK 80
DKK 40
Viser 28 af 33 produkter

Bliv en del af verdens hurtigste sportsgren

Bordtennis er en fantastisk underholdende sport, der både indeholder fart, spænding og god motion. Sporten omtales ofte som en af verdens hurtigste sportsgrene, og det går da også lynhurtigt, når verdens bedste spillere sender den lille plastikbold frem og tilbage over nettet med en imponerende præcision. Du kan også blive en del af den hurtige sportsgren - du finder alt dit grej hos SPORT 24.

Bordtennis er for alle uanset niveau

At spille bordtennis kræver kun et bord med et tværgående net, en bold, samt to bat og bliver spillet både i klubregi, på skolen, i SFO'en og hjemme i hobbykælderen. Bordtennis kan nemlig spilles af alle og er fantastisk sjovt - uanset hvilket niveau du spiller på.

Bliv bedre med det rigtige bordtennis udstyr

Som med alt andet kræver bordtennis masser af træning, hvis du vil være rigtig god. Du kan dog med det rigtige udstyr få mere fart, skru og præcision i dit spil - uanset om du er nybegynder, motionist eller turneringsspiller. Træner du jævnligt og koncentreret, vil du hurtigt opleve, at du igen og igen kan lægge nye lag på din formåen med bat og bold. Dét gør sporten super attraktiv, da udviklingsmulighederne er store og mange - lige fra du begynder at spille.

Spændende bordtennis sortiment hos SPORT 24

Hos SPORT 24 tilbyder vi et stort og spændende sortiment, som kan hjælpe dig med at blive en bedre bordtennisspiller. Uanset om du handler online på webshoppen eller besøger en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, finder du altid varer i bedste kvalitet kombineret med service i høj klasse.

 

Se vores udvalg af indendørssko til piger og drenge.