Få styr på julegaverne med et klik | Find gaverne til dem, du holder af HER

Mest populære produkter

 1. 50%
  Double Fish 2-Pak 036A Bordtennissæt
  Double Fish Double Fish 2-Pak 036A Bordtennissæt
  200 DKK 100 DKK
 2. 50%
  Double Fish CK-205 Bordtennisbat
  Double Fish Double Fish CK-205 Bordtennisbat
  300 DKK 150 DKK
 3. 50%
  Double Fish CK107 Bordtennisbat
  Double Fish Double Fish CK107 Bordtennisbat
  100 DKK 50 DKK
 4. 50%
  Double Fish 2D-C Bordtennisbat
  Double Fish Double Fish 2D-C Bordtennisbat
  200 DKK 100 DKK
 5. STIGA Total Bordtennisbat
  STIGA STIGA Total Bordtennisbat
  400 DKK
 6. STIGA Vision Bordtennisbat
  STIGA STIGA Vision Bordtennisbat
  450 DKK

Bordtennisbat

13 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
ONESIZE
KønVis liste
Kvinder
(13)
Mænd
(13)
Drenge
(9)
Piger
(9)
Price
DKK 50
DKK 450
MærkerVis liste
Double Fish
(6)
STIGA
(7)
Sortering
Viser 13 af 13 produkter

Vælg det rigtige bordtennisbat

Som bordtennisspiller er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige bordtennisbat, der passer til præcis din spillestil og dit niveau. Bordtennisbattene er derfor rangeret efter en skala fra 0-100 i tre forskellige kategorier; Speed, Spin og Control. Jo højere tallet er, jo bedre er battet i den pågældende kategori.

Nybegynder

Som nybegynder er det vigtigt at vælge et bordtennisbat med fokus på kontrol og i mindre grad fart og skru. Masser af kontrol i battet hjælper dig nemlig med at styre bolden og få den sikkert over nettet.

Let øvet

Er du en let øvet bordtennisspiller, der mestre de basale slag, er det en fordel, at bordtennisbattet kan lidt af det hele. Det vil sige, at du bør vælge et bat, der ligger ca. mellem 40-75 i speed og spin, mens kontrol stadig gerne må være den højeste og ligge omkring 75-90.

Meget øvet

Er du meget øvet bordtennisspiller med erfaring fra klubkampe og turneringer, har du som regel fundet din egen spillestil. Er du mest offensivt anlagt, vil du typisk have stor glæde af et bordtennisbat med masser af speed og spin, hvorimod du behøver væsentlig mindre kontrol i battet. Er du derimod en spiller med en udpræget defensiv spillestil, bør dit bordtennisbat have maksimal kontrol.

Greb

Et bordtennisbat skal optimalt set fungere som en forlængelse af din hånd. Derfor er grebet på battet af enorm stor vigtighed. Der skelnes groft sagt mellem tre forskellige typer greb:

 • Lige
 • Konkav
 • Anatomisk

Det mest almindelige greb til juniorspillere og motionister er det konkave greb. Om du skal vælge det ene eller det andet greb er dog en smagssag. Det vigtigste er blot, at bordtennisbattet ligger godt i hånden og at du føler dig godt tilpas, når du spiller.

Stort udvalg af bordtennisbat i god kvalitet hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid et godt udvalg af bordtennisbat i god kvalitet. Så uanset om du er nybegynder, let øvet eller meget øvet, er der altid modeller, der passer præcis til dit niveau og dine behov. Læs mere om de enkelte bat under varens beskrivelse og bestil online - på SPORT 24.DK får du altid lynhurtig levering. Du kan også besøg din lokale SPORT 24 butik, hvor du kan få professionel hjælp og rådgivning, når du skal vælge dit bordtennisbat.