Dartskive

3 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 3 af 3 produkter

Dartskiver til sjov og konkurrence

Ser du en dartskive på væggen, kribler det garanteret i dine fingre for at få lov til at forsøge dig med en pil. En dart skive har nemlig en magnetisk tiltrækning på de fleste mennesker med blot et lille konkurrencegen i kroppen. En dart skive lægger dog ikke kun op til sjove konkurrencer, men skaber i lige så høj grad en hyggelig og afslappet atmosfære i klubben eller hjemme på herreværelset.

Almindelig eller elektronisk dartskive

Der findes mange forskellige typer dartskiver på markedet. Så uanset om du søger en billig dart skive til ren hygge eller du ønsker en professionel skive, der lever op til de højeste krav, er mulighederne rigtig mange. Ud over de klassiske modeller, hvor selve skiven typisk er fremstillet af sisal plantefibre, kan du også købe en elektronisk dartskive. Elektronisk dart spilles oftest som hyggedart og har den fordel, at der er indbygget pointtæller og mulighed for at vælge mange forskellige typer af spilvarianter.

Bestil nemt din dartskive online på SPORT24.DK

Hos SPORT 24 finder du dart skiver i forskellige prisklasser, så der helt sikkert er en, der opfylder dine behov og krav. SPORT 24 forhandler kun dart skiver, der i hver sin prisklasse er fremstillet i den allerbedste kvalitet. Du finder altid et godt udvalg af både almindelige dartskiver og elektroniske dart. Når du handler på SPORT24.DK mødes du af fremragende kundeservice med hurtig levering og bytteret på både webshop og i de fysiske SPORT 24 butikker. Dét er enkel og sikker nethandel!