Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Beskyttelsesudstyr

4 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 4 af 4 produkter

Mærk friheden med det rigtige beskyttelsesudstyr

Ramper, fortov og gader kan slå hårdt. Du vil naturligvis gerne undgå skader og smerter, når du skater på løbehjul, rulleskøjter eller skateboard. Så her på siden finder du velsiddende beskyttelsesudstyr i høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser. Tjek udvalget i enten vores web butik eller vores mange fysiske SPORT 24 butikker.

Beskyt hovedet

Skaterhjelmene er designet med en velsiddende pasform og kan ofte justeres i nakken for et personligt fit. Herudover er de godt polstrede indvendigt og forsynede med huller til optimal ventilation, så de er mere behagelige at bruge på en varm sommerdag. Vigtigst er dog beskyttelsen, som er helt i top på alle modellerne. Hjelmene er produceret af anerkendte skatermærker og er naturligvis sikkerhedsgodkendte. Med en god beskyttelse af hovedet opnår du en befriende fornemmelse af sikkerhed, så du kan koncentrere dig om dit næste trick.

Undgå brækkede håndled

Uanset hvordan du skater, er det de samme steder på kroppen, der er særligt udsatte ved et styrt. Derfor kan du på SPORT24.DK købe pakker med beskyttelsesudstyr i høj kvalitet til både børn og voksne. Pakkerne indeholder håndledsbeskyttere, knæbeskyttere og albuebeskyttere - og særligt håndledsbeskytterne er vigtige at huske. Du vil nemlig oftest tage fra med hænderne, når du falder, hvilket øger risikoen for brækkede håndled.

Tænk dig om, når du skater

Ligesom du ønsker at dit skateboard, løbehjul eller inliners skal være i orden og af god kvalitet, så er det mindst lige så vigtigt, at dit beskyttelsesudsyr har en god kvalitet - du er bedre sikret, uden at sikkerhedsudstyret kommer i vejen for dig, når du skal lave de fede tricks. Gå derfor ikke på kompromis med dit sikkerhedsudstyr, men vælg fra starten det rigtige sikkerhedsudstyr med maksimal beskyttelse og god komfort. Find det rigtige sikkerhedsudstyr på SPORT24.DK.