OBS: Vi har travlt i øjeblikket. Forvent derfor længere leveringstid end normalt

Volleybolde

7 produkter

Filtrer
SizeVis liste
10 ml
ONESIZE
KønVis liste
Kvinder
(7)
Mænd
(7)
Drenge
(7)
Piger
(7)
Price
DKK 20
DKK 400
MærkerVis liste
Nike
(4)
Rezo
(1)
Select
(2)
FarverVis liste
Hvid
(4)
Multifarvet
(3)
Orange
(1)
Sort
(1)
Sortering
25%
Nike 1000 Softset Beach Volleybold
Nike
DKK 400
SPAR25 DKK 300
25%
Select Plastnippel til Micro Boldpumpe
Select
DKK 30
SPAR25 DKK 22.5
25%
Select Ventilolie - 10 ml.
Select
DKK 20
SPAR25 DKK 15
63%
Rezo Volleybold
Rezo
DKK 150
DKK 75
SPAR25 DKK 56.25
Viser 7 af 7 produkter

Stil krav når du køber volleybolde og beachvolley bolde

Uanset om du spiller inde i hallen eller på stranden er en volleybold i god kvalitet klart at foretrække. Volleybolden skal have en behagelig overflade og et rent svæv, så du bedre kan kontrollere dine slag. Her på shoppen finder du masser af lækre modeller, der opfylder netop dine krav!

Volleybold er for alle

Her på siden finder du altid et stort og spændende udvalg af lækre kvalitets volleybolde. Alle modellerne er fremstillet i bløde og lækre materialer, som sikrer et perfekt bounce og indbyder både nybegyndere og øvede til at spille med. Volleybold er nemlig for alle, der har lyst til at være en del af et underholdende og spændende holdspil, hvor teknik, taktik og teamspirit er i højsædet.

Vælg volleybolde i god kvalitet

Der findes flere forskellige kvaliteter af volleybolde. Noget af det afgørende er, hvilket materiale bolden er fremstillet i og hvor mange paneler den er designet med. Disse elementer er nemlig med til at definere hvor gode spilegenskaber bolden har. Materialet er desuden også en afgørende faktor i forhold til hvor slidstærk volleybolden er. Spiller du beachvolley er det en fordel med en meget slidstærk overdel, da berøring med sandet ellers kan forringe boldens levetid markant. Beachvolley bolde er typisk også vandafvisende.

God kvalitet og høj service hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid flotte og lækre volleybolde i den bedste kvalitet. Uanset om du søger klassiske modeller til indendørsbrug eller farverige beachvolley bolde til stranden og haven, er der noget for en hver smag. Når du bestiller online på SPORT24.DK er du desuden sikker på høj service, samt en hurtig og sikker levering. Så køb trygt dine volleybolde online her på siden - husk at du både kan bytte på webshop og i de fysiske SPORT 24 butikker!