Tape

18 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 18 af 18 produkter

Sportstape kan anvendes til mangt og meget

Sportstape er ikke bare én bestemt type tape. Det er meget mere. De oftest forekommende typer af sportstape er strømpetape til fodboldstrømperne, håndboldtape til fingrene og restitutionstape til efter træning. Alle med hver sin funktion, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken type sportstape du vælger.

De mange forskellige typer sportstape

Når du skal vælge den rigtige type tape, er det ultravigtigt at du ved, hvad du skal bruge tapen til, og hvad du ønsker din sportstape skal kunne. Skal det være fast eller fleksibelt; skal det klistre på begge eller kun én side; skal det være bredt eller smalt? Alle spørgsmål du med rette kan stille, inden du vælger den helt rigtige sportstape.

Eksempler på sportstape:

  • Strømpetape – bruges til at holde dine fodboldstrømper på plads. Som oftest er strømpetape enten fleksibelt og selvklæbende eller fast og kun klæbende på én side.
  • Strappaltape – Fås i flere forskellige bredder, er meget lidt fleksibelt og kan rives over på både langs og tværs. Bliver som regel brugt til at støtte fingre, ankler, knæ og lignende, dog uden at give den samme stabilitet som diverse sportsbind, der med et velcrospænde kan fiksere muskulaturen mere. Kan dog ligeledes anvendes til at beskytte hår og ører, hvis du for eksempel har ørering i. Strappaltape er en type sportstape der mister effekten og bliver løsere når det bliver vådt; derfor skal det påføres inden træning.
  • Restitutionstape – kan bruges både ved lavintensitetstræning og efter træning. Denne type sportstape har til formål blandt andet at støtte muskulaturen og løfte op i huden, så blodflowet øges. Derved restituerer muskulaturen hurtigere så skades- eller restitutionsperioden forkortes. Det vil typisk være fleksibelt og i nogen tilfælde selvklæbende. Restitutionstapen kan dog også være klæbende på kun den ene side og i mindre grad fleksibelt. Afhængig af hvilken type af denne sportstape du vælger, vil tapen sidde fast fra et par timer og op til flere dage.
  • Aktivitetstape – Har mange af de samme funktioner som restitutionstape. Denne slags tape er dog mere hårdfør, og kan derfor opfattes som et mix af strappaltape og restitutionstape, hvorfor det har fået et mere flatterende navn; trylletape. Er typisk kun lidt fleksibelt og klæbende på én side. Dog sidder det som oftest fast i flere dage. Eksempler på denne type sportstape kunne være Selects K modeller.

Vælg den sportstape der passer til dig

Hvad enten fodboldstrømperne skal holde oppe; fingrene skal beskyttes mod harpiks, eller muskulaturen skal stimuleres og heles hurtigere er sportstape anvendeligt. På SPORT24.DK og i de fysiske SPORT 24 butikker finder du et bredt udvalg af de mange forskellige slags sportstape. Selv den mindste ting kan have betydning for din performance både før under og efter aktivitet; og her er sportstape absolut et yderst anvendeligt og brugbart redskab i jagten på de ekstra 5 procent.