Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Træningsundertøj

97 produkter

Filtrer
SizeVis liste
104 - 116
116 - 128
122 - 128
128 - 137
128 - 140
136 - 146
137 - 147
140 - 152
147 - 158
152 - 164
158 - 170
164 - 176
2XS/XS
XS
XS/S
S
S/M
M
M/L
L
L/XL
XL
XL/2XL
2XL
3XL
KønVis liste
Kvinder
(47)
Mænd
(36)
Drenge
(6)
Piger
(11)
Price
DKK 65
DKK 680
MærkerVis liste
2XU
(2)
adidas
(5)
Athlecia
(6)
Craft
(7)
Endurance
(9)
Endurance Virtus
(1)
Graffiti
(9)
hummel
(17)
JOHAUG
(4)
Kari Traa
(6)
Nike
(19)
Select
(2)
Under Armour
(3)
Vertical
(2)
VIRTUS
(5)
FarverVis liste
Blå
(4)
Grå
(3)
Grøn
(2)
Hvid
(7)
Lilla
(4)
Multifarvet
(2)
Orange
(1)
Pink
(3)
Rød
(4)
Sort
(59)
Armygrøn
(1)
Lyserød
(8)
Bordeaux
(1)
Sortering
Nike Pro Tights Dame
Nike
DKK 350
Viser 28 af 97 produkter

Få øget komfort med svedtransporterende træningsundertøj

Hård træning får sveden frem og der er flere gode grunde til at vælge funktionelt træningsundertøj. Svedtransporterende undertøj er nemlig det vigtige inderste lag, der sikrer at resten af dit funktionelle træningstøj kommer ordentlig til sin ret. Vælger du træningsundertøj i en god kvalitet, øger du markant komforten og velværet under træningen.

Hold dig tør med svedtransporterende undertøj

Når du skal købe træningsundertøj, er det vigtigt at vælge modeller i funktionelle materialer, der tillader høj svedtransport og god åndbarhed. Vælger du træningsundertøj med disse egenskaber, vil du opleve at blive holdt tør og tilpas tempereret, mens du træner. Herudover er det en fordel, hvis dit træningsundertøj er hurtigttørrende, så du ikke bliver våd og kold i dine pauser eller efter endt træning.

Vælg svedtransporterende undertøj med en tætsiddende pasform

Lige som med resten af dit træningstøj er det af afgørende betydning, at dit svedtransporterende undertøj sidder perfekt. Derfor er det vigtigt, at du vælger dit træningsundertøj med en velsiddende, kønsspecifik pasform, som uden problemer følger alle dine bevægelser. For at du får mest mulig glæde af dit svedtransporterende undertøj, skal pasformen være tætsiddende - dog uden at stramme ubehageligt.

Få maksimalt udbytte med træningsundertøj i strækbare materialer

For at en tætsiddende pasform i dit træningsundertøj fungerer optimalt til træning, skal det være fremstillet i et blødt og strækbart materiale. Dét giver dig nemlig en fremragende mobilitet og bevægelsesfrihed, som tillader dig at træne, uden at du bliver hæmmet i dine øvelser. På den måde kan du nemmere fokusere al din opmærksomhed på træningen og udføre øvelserne præcist og effektivt - med maksimalt udbytte til følge.

Mærk energien med svedtransporterende undertøj i lette materialer

Dit svedtransporterende undertøj skal være udført i lette, syntetiske materialer. Det giver dig nemlig en optimal følelse, der ikke hæmmer dig i dine træningsøvelser - men i stedet lader dig udføre træningen med maksimal power. Jo lettere dit svedtransporterende undertøj er, jo mere energisk og oplagt vil du nemlig automatisk føle dig.

Flade syninger mindsker risikoen for ubehag

Når du skal vælge dit svedtransporterende træningsundertøj, tæller de små detaljer også i den samlede vurdering af, hvorvidt træningsundertøjet lever op til dine kvalitetskrav. Det betyder blandt andet at dit svedtransporterende undertøj bør være forsynet med så få syninger som muligt. Derudover er det en stor fordel, hvis de nødvendige syninger er flade, da det effektivt reducerer risikoen for ubehagelige og smertefulde gnidningsgener og gnavsår.

Svedtransporterende undertøj med kompression

Du kan få endnu mere ud af din træning, hvis du vælger træningsundertøj med kompression. Dét giver nemlig en optimal støtte, der sikrer en øget blodgennemstrømning og derved tilfører dine muskler mere energi, power og udholdenhed. Træningsundertøj med kompression giver desuden en hurtigere restitutionstid og mindsker muskelvibrationer, så du kan yde maksimalt gennem hele træningen.

Trusser, tights og undertrøjer

Her på siden finder du masser af lækkert, svedtransporterende undertøj i mange smarte farver og mønstre, der sikrer dig et fantastisk flot og sporty look. Der er noget for enhver smag i disse forskellige kategorier:

  • Trusser - hipsters, G-streng og sports briefs
  • Tights - korte, capri og lange
  • Undertrøjer - ærmeløse, kortærmede og langærmede

Snyd ikke dig selv - vælg svedtransporterende undertøj i bedste kvalitet

Uanset hvilken type træning du dyrker, giver det funktionelle træningsundertøj en markant bedre træningskomfort. Så snyd ikke dig selv for den store tilfredsstillelse af velbehag og overskud efter endt fitnesstræning. Husk altid det vigtige svedtransporterende undertøj, så alt dit træningstøj sigter mod samme mål - nemlig at give dig optimal og problemfri bevægelsesfrihed, samt at holde dig tør og komfortabel under hele træningen. Hos SPORT 24 sætter vi en ære i altid at have et stort og spændende udvalg af svedtransporterende undertøj i den bedste kvalitet, der netop opfylder disse krav!

Se hele vores udvalg af velsiddende og funktionelt baselayer.