Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Yogatøj

85 produkter

Filtrer
SizeVis liste
34
36
38
40
42
44
2XS/XS
XS
XS/S
S
S/M
M
M/L
L
L/XL
XL
XL/2XL
2XL
3XL
KønVis liste
Kvinder
(52)
Mænd
(33)
Price
DKK 75
DKK 700
MærkerVis liste
adidas
(3)
Athlecia
(9)
Craft
(3)
Endurance
(7)
Fusion
(2)
hummel
(5)
Kari Traa
(7)
Nike
(23)
ONLY PLAY
(1)
Puma
(1)
Reebok
(4)
The North Face
(1)
Under Armour
(4)
VIRTUS
(15)
FarverVis liste
Blå
(13)
Brun
(1)
Grå
(10)
Grøn
(10)
Hvid
(1)
Lilla
(3)
Orange
(1)
Pink
(4)
Rød
(8)
Sort
(35)
Armygrøn
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(7)
Miljøvenlig produktion
(2)
Mindre kemi
(2)
Sortering
38%
Kari Traa Maria Træningstrøje Dame
Kari Traa
DKK 400
DKK 250
43%
Endurance Sesto Træningsshorts Herre
Endurance
DKK 220
DKK 125
29%Bæredygtighed
adidas All Me 3S Sports BH Dame
adidas
DKK 280
DKK 200
31%
Kari Traa Stine Træningstights Dame
Kari Traa
DKK 400
DKK 275
50%
Kari Traa Kristina Tee Dame
Kari Traa
DKK 400
DKK 200
Viser 28 af 85 produkter

Yogatræning giver dig ro og balance

I en stresset hverdag kan yogatræning være den vigtige oase, der giver dig den fornødne balance i dagligdagen. Yoga forener det individuelle med det universelle og giver dig en tilstand af ro og ligevægt. Gennem dine yogaøvelser opnår du nemlig en vigtig lære om selvindsigt, bevidsthed og selve livet. Så tag yogatøjet på, start træningen - og bliv stille og roligt klogere på dig selv.

Træk i yogatøjet og træn både krop og sind

Udover at yogatræning giver mulighed for at skærpe og arbejde med dine sanser, giver det en indre ro og et positivt livssyn. Herudover er yoga en effektiv form for motion, der blidt træner hele din krop i et roligt tempo, uden at du blive overbelastet. Yoga er også træning, der giver dit åndedræt stor opmærksomhed, da denne type træning har en positiv påvirkning både fysisk og mentalt.

Bliv ét med din yogatræning med velsiddende yogatøj

For at få mest ud af din yogatræning, er det vigtigt at være iført komfortabelt yogatøj, som tillader stor bevægelsesfrihed. Det er nemlig vigtigt, at dit yogatøj ikke hæmmer og generer dig, når du skal koncentrere dig om dit åndedræt og de rigtige yogabevægelser. Udover at dit yogatøj skal være designet med en velsiddende pasform, skal det være fremstillet i lette, bløde og lækre materialer, der sikrer en optimal træningskomfort.

Stort udvalg af moderne yogatøj

Hos SPORT 24 finder du altid et spændende udvalg af lækkert yoga tøj i fantastisk kvalitet. Sortimentet af yogatøj består af forskellige, smarte overdele og velsiddende bukser i moderne farver og med flotte prints. Bliv klædt optimalt på til yogatræningen og find din indre ro.

Lækkert yogatøj på tilbud

Søger du billigt yogatøj i god kvalitet, kan du med fordel dykke ned i vores udvalg af yogatøj på tilbud. Her finder du en god blanding af rester, udgåede modeller og "gamle" farver, hvor prisen har fået et tryk nedad. Du får således rigtig meget yogatøj for pengene uden at skulle gå på kompromis med den gode kvalitet. Husk at du som VIP-medlem får fri fragt og retur - uanset om varen er sat ned eller ej. SPORT 24 tilbyder desuden 365 dages returret med mulighed for enten at returnere til webshoppen eller bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.

Her finder du inspiration til din yoga hjemmetræning.