☀ Varm weekend forude - shop sommertøj og sandaler HER ☀

Mest populære produkter

 1. 48%
  Endurance 4 MM Yogamåtte
  Endurance Endurance 4 MM Yogamåtte
  230 DKK 120 DKK
 2. Nike H86 Metal Swoosh Cap
  Nike Nike H86 Metal Swoosh Cap
  190 DKK
 3. Endurance Athlecia Sharpness Printed Yogamåtte
  Endurance Athlecia Endurance Athlecia Sharpness Printed Yogamåtte
  300 DKK
 4. 47%
  Endurance Yoga NBR Træningsmåtte
  Endurance Endurance Yoga NBR Træningsmåtte
  375 DKK 200 DKK
 5. 50%
  Endurance Goron Ultra Thin Bæltetaske
  Endurance Endurance Goron Ultra Thin Bæltetaske
  200 DKK 100 DKK
 6. 40%
  Endurance 6 MM Yogamåtte
  Endurance Endurance 6 MM Yogamåtte
  250 DKK 150 DKK

Træningsudstyr

(241 produkter)

Nyt træningsudstyr giver dig ny inspiration og motivation

Med det rigtige træningsudstyr, kan du nemt peppe din træning op med nye effektive øvelser - så du slipper for kun at lave de samme ensformige plankeøvelser, armbøjninger og maverulninger. Med enkle midler - som smart og alsidigt trænings udstyr - kan du nemlig nemt finde ny inspiration og gøre din træning langt sjovere og meget mere spændende. Sjov og udfordrende træning er vejen til en veltrænet og stærk krop!

Undgå stress med effektivt træningsudstyr hjemme

Det rette træningsudstyr giver optimale muligheder for hjemmetræning med stort udbytte. Træning er nemlig for alle og kan ofte udføres, selvom pladsen er lille og trang. Hjemmetræning gør det desuden muligt at træne, præcis når det passer dig - så du ikke stresser over at skulle helt ned i motionscenteret, før du kan komme i gang med din træning. Faktisk kan træningsudstyrets blotte tilstedeværelse i hjemmet motivere dig til at træne ekstra, da det positivt vil minde dig om fordelene ved jævnlig fysisk træning af din krop.

Træningsudstyr til hele kroppen

I sortimentet af kvalitets træningsudstyr her på webshoppen, kommer du hele vejen rundt. Det betyder, at uanset om du søger træningsudstyr til styrke, udholdenhed, massage eller udstræk, så finder du helt sikkert, hvad du behøver - lige her på siden. Alt det træningsudstyr, du finder hos SPORT 24, er fremstillet i høj kvalitet og nøje udvalgt hos markedets stærkeste leverandører inden for træningsartikler.

Gå ikke ned på udstyret - køb dit træningsgrej hos SPORT 24 nu

Med SPORT 24 kan du sætte fokus på en sund og aktiv livsstil med daglig, effektiv træning. Her på webshoppen og i de mange fysiske butikker finder du nemlig altid et stort og spændende udvalg af kvalitetsudstyr til din hjemmetræning. Så lad ikke manglende grej være en dårlig undskyldning - køb dit træningsudstyr lige nu, lige her - og kom i dit livs form!

Er du interesseret i at træne derhjemme, kan du også finde masser af inspiration i vores store univers med hjemmetræning.