Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Drikkedunke

41 produkter

Filtrer
SizeVis liste
470 ml
500 ML
600 ml
700 ml
900 ml
ONESIZE
KønVis liste
Kvinder
(41)
Mænd
(34)
Drenge
(30)
Piger
(35)
Price
DKK 40
DKK 300
MærkerVis liste
Athlecia
(2)
Endurance
(9)
IN2ZYM
(1)
Nike
(27)
Puma
(1)
VIRTUS
(1)
FarverVis liste
Blå
(5)
Grå
(5)
Grøn
(2)
Gul
(2)
Hvid
(4)
Pink
(8)
Rød
(2)
Sort
(8)
Lyserød
(2)
BæredygtighedVis liste
Mindre kemi
(10)
Sortering
33%
Virtus Stangi Drikkedunk
VIRTUS
DKK 150
DKK 100
50%
Endurance Ardee Sport Drikkedunk
Endurance
DKK 100
DKK 50
Bæredygtighed
Athlecia Gush Shaker
Athlecia
DKK 70
50%
Endurance Ardee Sport Drikkedunk
Endurance
DKK 100
DKK 50
50%
Puma Core Drikkedunk
Puma
DKK 120
DKK 60
50%
Endurance Ardee Sport Drikkedunk
Endurance
DKK 100
DKK 50
50%Bæredygtighed
Athlecia Zoey Drikkedunk
Athlecia
DKK 100
DKK 50
Viser 28 af 41 produkter

Tøm din drikkedunk og opnå gode resultater

Medbring en drikkedunk og hold din krop i perfekt væskebalance - både til hverdag og træning! Drikkedunken kan hurtigt blive din bedste ven, da du med det rigtige væskeindtag bedre kan holde fokus på opgaven og undgå at blive træt og udmattet. Fyld drikkedunken inden din træning og drik rigeligt under træningen. På dén måde kan du give dig fuldt ud, skabe gode resultater og samtidig tage optimalt vare på din krop!

Perfekt væskebalance med en drikkedunk

Kroppen består af omkring 60% vand, hvilket er yderst afgørende for, at alle processer fungerer som de skal. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du ikke dehydrerer. Det gælder både til hverdag - og især også når du dyrker fysisk krævende sport, hvor du sveder meget. At holde væskebalancen i orden kan i yderste konsekvens være forskellen på liv og død. I de fleste tilfælde handler det dog mere om at undgå træthed, ubehagelig svimmelhed, tung hovedpine og problemer med koncentrationsbesvær.

Undgå at komme i væskeunderskud

Med en vægt på 70 kg mister du ca. 1 liter væske på en almindelig dag. Dit stofskifte vil samtidig sørge for at producere omkring en halv liter, hvilket jo tydeligvis efterlader dig med et samlet væskeunderskud. Hvis du oven i dette regnestykke tillægger hård fysisk træning, danner der sig hurtigt et klart billede af, hvor vigtigt det er at drikke i løbet af dagen - og særligt mens du dyrker sport.

Sort udvalg af smarte drikkedunke

I de mange fysiske SPORT 24 butikker og her på webshoppen, finder du altid et stort og spændende udvalg af drikkedunke i høj kvalitet. Drikke dunkene i denne kategori er typisk designet med en ergonomisk udformning, så du har et perfekt greb om flasken. Herudover er drikkedunkene designet med en praktisk, drypfri tud, så din sportstaske ikke bliver fyldt med vand. Bestil din favorit drikkedunk lige her på hjemmesiden og undgå dehydrering når du træner.