Få styr på julegaverne med et klik | Find gaverne til dem, du holder af HER

Mest populære produkter

 1. Nike Premium Træningshandsker Herre
  Nike Nike Premium Træningshandsker Herre
  300 DKK
 2. 50%
  Endurance Calais Training/Cycling Glove
  Endurance Endurance Calais Training/Cycling Glove
  250 DKK 125 DKK
 3. 50%
  Endurance Garlieston Training Glove
  Endurance Endurance Garlieston Training Glove
  400 DKK 200 DKK
 4. Nike Fundamental Fitness Glove Dame
  Nike Nike Fundamental Fitness Glove Dame
  300 DKK
 5. Nike Gym Premium Træningshandsker Dame
  Nike Nike Gym Premium Træningshandsker Dame
  350 DKK
 6. Nike Fundamental Training Glove Herre
  Nike Nike Fundamental Training Glove Herre
  300 DKK

Træningshandsker

7 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
XS
S
M
L
XL
KønVis liste
Kvinder
(5)
Mænd
(4)
Price
DKK 125
DKK 350
MærkerVis liste
Endurance
(3)
Nike
(4)
FarverVis liste
Grå
(1)
Sort
(7)
Sortering
Viser 7 af 7 produkter

Træn mere effektivt med træningshandsker

Med træningshandsker kan du træne bedre og mere effektivt - uden at få hård hud, vabler, eller sår i håndfladen. Træningshandsker beskytter nemlig dine hænder og giver dig samtidig et optimalt greb.

Beskyt hænderne og få optimalt greb

Når du benytter træningsmaskiner eller løfter vægte, vil dine hænder helt naturligt blive svedige. Dét giver dig et markant dårligere greb omkring maskiner og håndvægte, hvilket forringer din træning - og i sidste ende kan være decideret farligt, hvis du taber en tung håndvægt. Derfor er træningshandsker et oplagt valg, når du træner i motionscenteret eller løfter vægte derhjemme. Med træningshandsker opnår du altså først og fremmest disse fordele:

 • Optimalt greb om håndvægte og træningsmaskiner
 • God beskyttelse af håndfladen

Herudover er der en hygiejnemæssig fordel - for med træningshandsker på dine hænder, undgår du nemlig at komme i direkte kontakt med sved fra andre brugere af fitnesscenteret.

Slidstærke og velsiddende

Træningshandsker er fremstillet i lette og fantastisk slidstærke materialer - som kan holde til den hårde træning med de tunge vægte i træningscentret. Herudover er de typisk designet med en tæt, velsiddende pasform og uden fingre - så du har en optimal bevægelsesfrihed, selvom du har handsker på hænderne. For at du nemmere kan få træningshandskerne af igen, er de desuden typisk forsynet med smarte stropper mellem fingrene, som gør det nemmere for dig at trække dem af - selv når dine hænder er svedige.

Få maksimal komfort

For maksimal træningskomfort er træningshandsker typisk fremstillet i lette, svedtransporterende og åndbare materialer. Dét gør dem behagelige at have på, uanset hvor længe du opholder dig i træningscenteret ad gangen. Nogle modeller er desuden forsynet med gel-puder i håndfladen, som sikrer ekstra beskyttelse på særligt udsatte steder - uanset om du løfter vægte eller træner på spinningcyklen.

Find dine træningshandsker hos SPORT 24

Hvis du savner et alternativ til magnesium, som ofte sviner og ikke må anvendes i alle motionscentre, så er træningshandsker det oplagte valg. Hos SPORT 24 finder du altid en lang række lækre og velsiddende træningshandsker i høj kvalitet - som giver dig det helt rigtige greb og optimal beskyttelse af dine hænder. Se det spændende udvalg online lige her på webshoppen eller besøg en af de mange veludstyrede SPORT 24 butikker.