Skitasker

9 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Skibag
(4)
Skistøvletaske
(5)
SizeVis liste
ONESIZE
Target GroupVis liste
Kvinder
(9)
Mænd
(9)
Pris
DKK 200
DKK 500
MærkerVis liste
SALOMON
(6)
SPORT 24
(3)
FarverVis liste
Blå
(1)
Rød
(3)
Sort
(5)
Sortering
50%
SPORT 24 Skistøvle Taske
SPORT 24
DKK 400
DKK 200
50%
Sport24 Skitaske
SPORT 24
DKK 500
DKK 250
50%
SPORT 24 Skitaske
SPORT 24
DKK 700
DKK 350
Viser 9 af 9 produkter

En skitaske sikrer dig optimal beskyttelse og nem transport af dine ski og støvler!

En skitaske er en nem og praktisk måde at passe på dine ski og støvler på. Med den rigtige skitaske er du ikke kun sikret, at dine ski og støvler er beskyttet, men du vil også opleve, at det bliver nemmere at transportere dem rundt, når du skal ud og stå på ski og hjem igen.

Pas på dine ski og støvler med en skitaske

For at beskytte og forlænge dine ski og skistøvlers levetid, er det meget vigtigt at investere i en god skitaske. En skitaske er perfekt til opbevaring af dine skistøvler og ski, når du skal på skiferie, men også når du ikke skal. Med en skitaske minimerer du ikke kun risikoen for at få grimme ridser i dine ski eller støvler - du undgår også, at de ligger og roder rundt under transport, og derved ødelægger din bil indvendig og gør den beskidt af sne og snavs.

Vælg den rigtige skitaske

Når du skal vælge den rigtige skitaske, er det vigtigt at finde ud af, hvad den skal bruges til. Skitasker fås i mange forskellige udgaver - alt efter om du skal bruge den til dine ski eller til dine skistøvler.
Fællesnævnerne for begge skitasker er dog, at de sikrer optimal beskyttelse af dine ski eller støvler samtidig med, at du undgår, at de ligger og flyder rundt i tagboksen, når du kører af sted på skiferie. Her nedenunder kan du se en kort beskrivelse af, hvad der er en god idé at forholde sig til, når du skal købe en skitaske til dine ski og skistøvler.

Skitaske til ski:

- Når du skal vælge en taske til dine ski, er det vigtigt, at du først og fremmest finder ud af, hvilken type ski du har, samt hvor lange de er, da taskerne fås i mange forskellige faconer og længder - alt efter hvilke ski du har.

Skitaske til skistøvler:

- Når du derimod skal købe en taske til dine skistøvler kan det være en god idé at finde ud af, om du kun skal have plads til dine støvler, eller om der også gerne må være plads til dine skibriller og hjelm.

Derudover er de fleste skitasker også udstyret med en lille bærehank samt justerbar skulderstrop, som kan tilpasses og justeres efter dig. Skitaskerne er endvidere lavet i et kraftigt materiale, som medvirker til, at de er særdeles holdbare og slidstærke i forhold til en almindelig taske.

Køb din skitaske hos SPORT 24

Skitasker er super praktiske og nærmest uundværlige, når du skal på skiferie, men også til opbevaring derhjemme. Med en skitaske sikrer du ikke kun, at dine ski og skistøvler bliver beskyttet - det bliver også nemmere for dig at transportere dem frem og tilbage til skisportsstedet. Så køb din skitaske her hos SPORT 24 - her finder du et stort og bredt udvalg af skitasker til dine ski og støvler, som opfylder dine behov og ønsker.