Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Handsker & luffer

118 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Skihandsker & skiluffer
(75)
SizeVis liste
1
3
4
4.5
5
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
9.5
10
10.5
11
12
0 - 92
92 - 104
104 - 110
104 - 116
128 - 140
152 - 164
2XS
XS
S
M
L
L/XL
XL
2XL
ONESIZE
KønVis liste
Kvinder
(45)
Mænd
(52)
Drenge
(38)
Piger
(41)
Price
DKK 25
DKK 2,000
MærkerVis liste
adidas
(1)
Antonio
(2)
Graffiti
(20)
Haglöfs
(2)
Hestra
(23)
hummel
(2)
Peak Performance
(9)
The North Face
(1)
Vertical
(12)
Whistler
(11)
Zanier
(27)
ZigZag
(4)
FarverVis liste
Blå
(6)
Brun
(2)
Grå
(11)
Grøn
(1)
Hvid
(3)
Lilla
(5)
Orange
(1)
Pink
(3)
Rød
(3)
Sort
(83)
Armygrøn
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(6)
Mindre kemi
(8)
Sortering
Bæredygtighed
Peak Performance Unite Skiluffer
Peak Performance
DKK 500
adidas Tiro Handsker
adidas
DKK 170
Bæredygtighed
Peak Performance Unite Skihandsker
Peak Performance
DKK 500
43%Bæredygtighed
Whistler Xander Skiluffer
Whistler
DKK 350
DKK 200
50%
Vertical Ogoki Down Luffer
Vertical
DKK 600
DKK 300
Bæredygtighed
Peak Performance Unite Luffer Børn
Peak Performance
DKK 400
Peak Performance Unite Skiluffer Børn
Peak Performance
DKK 350
43%Bæredygtighed
Whistler Xander Skiluffer
Whistler
DKK 350
DKK 200
Viser 28 af 118 produkter

Få varmet fingrene med de rigtige handsker

Med et par handsker i god kvalitet undgår du våde og kolde fingre, når vinteren står for døren. Uanset om du står på ski på skisportsstedet, laver snemand hjemme i baghaven eller cykler gennem trafikken i vinterkulden, så kan stivfrosne fingre hurtigt ødelægge den gode oplevelse. Med et par varme og velsiddende handsker får du mulighed for at nyde aktiviteterne i vintervejret fuldt ud.

Vandtætte handsker til slud og sjap

Handsker skal først og fremmest holde dine hænder varme for at beskytte dem mod kuldepåvirkningerne i det kolde vejr. Derfor er det i mange tilfælde en god idé at vælge et par handsker, der også er vandtætte - fordi fugten gør at kulden mærkes endnu hårdere. De fleste handsker er eksempelvis forsynet med en tex-membran (som Gore-Tex®), der gør handskerne åndbare, samt vind- og vandtætte. Dét er især vigtigt, hvis temperaturen ligger over frysepunktet, hvor sneen smelter og bliver våd.

Luffer eller handsker med fingre

Det er typisk en smagssag, om du skal vælge luffer eller handsker - da der er fordele og ulemper ved begge typer. Generelt kan man sige at luffer typisk er varmere end handsker, fordi fingrene holdes sammen i ét stor rum, hvor den ekstra luft giver en bedre isolering. Omvendt vil handsker med fingre til gengæld give dig større bevægelsesfrihed, hvilket kan være praktisk, når du skal dyrke aktiviteter i vintervejret. Når du skal vælge imellem de to typer, bør du derfor overveje; om du er typen, der fryser meget, samt hvilke aktiviteter, du skal bruge dem til.

Den rigtige størrelse er afgørende

De fleste modeller har en let og isolerende polyesterforing, som sikrer en god isolation. Desuden er mange modeller designet med en opkradset inderside, som virker blød og dejlig varm mod din hud. For at opnå den bedste komfort er det desuden vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Selv med de varmeste handsker kan du nemlig få iskolde hænder, hvis der ikke er plads nok i handsken. Derfor anbefales det, at du vælger en størrelse, som slutter behageligt til hånden, men som samtidig lader dig have en anelse luft i fingerspidserne og omkring fingrene. På dén måde kombinerer du bedst en optimal bevægelsesfrihed med en ideel varmeisolering.

Pasform, skaft og velcroregulering

Længden på skaftet i handskerne varierer fra model til model. Særligt for små børn kan det være en fordel med et langt skaft, da det effektivt hjælper med at beskytte dine børns hænder mod sne, kulde og vind. Det kan i øvrigt være en fordel at vælge en model, som kan justeres med eksempelvis velcro over håndleddet - fordi en sådan justering er med til at sikre en velsiddende pasform og samtidig giver det dig en tryg fornemmelse af, at handskerne sidder ordentligt fast på dine hænder.

Besøg SPORT 24 og undgå kolde hænder

Hos SPORT 24 finder du altid et stort og spændende udvalg af handsker og luffer i fantastisk kvalitet - både her på shoppen og i de mange fysiske butikker. Så uanset om du søger handsker til damer, herrer eller børn, finder du helt sikkert den rigtige løsning. Køb det helt rigtige par handsker i lækker kvalitet og pasform, så du kan undgå forfrosne fingre!

Store fordele som VIP kunde

Husk at du som VIP-medlem hos SPORT 24 får en række spændende fordele, når du eksempelvis køber nye handsker. Du optjener således bonus på alle dine køb - uanset om du handler online eller i en af vores butikker. Handler du her på webshoppen giver vi dig fri fragt og retur som VIP-medlem. Derudover har alle vores kunder 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte dine varer i den nærmeste SPORT 24 butik.

Det er naturligvis helt gratis at blive VIP-medlem og du kan til hver en tid melde dig ud igen. Læs meget mere om alle de mange fordele og meld dig hurtigt og nemt ind i kundeklubben lige her.